934.161.790


 Atenció al Client << Tornar  

Atenció al Client
 

Tenim clar que una de les raons per les que els nostres clients segueixen confiant en nosaltres, és l'atenció personalitzada que els dispensem. El bon servei és una de les nostres prioritats més importants i sabem que és una qualitat que ens diferencia dels nostres competidors.

Donada la importància que li donem a aquest servei d'atenció al client, posem a la seva disposició a tot el nostre equip humà, i fora del nostre horari habitual, disposem d'un telèfon d'urgències 24 h. al dia, 365 dies l'any, en el qual els atendran i ens localitzaran si és necessari.

T - 93.416.17.90

No obstant, seguim pensant que concertant una entrevista, analitzant adequadament les seves necessitats i realitzat un estudi personalitzat, és quan realment podem trobar la millor solució a la modalitat d'Assegurança que desitgi contractar. Li recordem que CAPELL-TREPAT és una Consultoría d'Assegurances de serveis globals. Assesorem en totes les modalitats d'assegurances i sectors, de manera completament independent, i colaborem amb les millors Companyíes del mercat assegurador a través d'Alertis Brok Corredoría d'assegurances.

     
 
 
 
|
Contacte
|
Avis Legal
|
Ubicació

capell-trepat.com utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari, obtenir informació estadística sobre els seus hàbits de navegació i oferir publicitat adaptada a les seves preferències. A l'consentir, accepta aquests usos, si bé podrà retirar aquest consentiment en qualsevol moment a través de les funcions del seu navegador.. Llegir més