934.161.790


 Apertura de Sinistres << Tornar  

Apertura de Sinistres
 

Aquesta pàgina els facilitarà el poder comunicar un sinistre de forma còmoda i ràpida a través de la nostre web. Hem diferenciat els sinistres d’Autos de tots els altres (Llar, Comerç, Comunitats, PIME, etc...) pel que hauran d'escollir entre les dues pestanyes que tenen a la seva esquerra, segons sigui la tipologia del sinistre.

També hem incorporat un llistat amb tots els telèfons d'assistència de la majoria de Companyies amb les quals col·laborem, que pensem els pot ser d'utilitat.

En el cas de no poder solucionar el seu problema, els recordem que ens trobem a la seva disposició a les nostres oficines durant l'horari comercial. Si el sinistre necessita assessorament immediat en un dia festiu o fora de l'horari comercial, el nostre telèfon disposa d'un SERVEI D'URGÈNCIES 24 HORES que està a la seva disposició durant 365 dies l'any.

T - 93.416.17.90.

La rapidesa en la gestió d'un sinistre, a vegades depèn de la companyia asseguradora, però també és molt important que el client ens faciliti amb rapidesa totes les dades que els hi demanem, de manera que els puguem tramitar com més aviat millor.

La nostra funció és de gestió i assessorament, finalment el pagament del sinistre és decisió exclusiva de la companyia asseguradora.

     
 
|
Contacte
|
Avis Legal
|
Ubicació

capell-trepat.com utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari, obtenir informació estadística sobre els seus hàbits de navegació i oferir publicitat adaptada a les seves preferències. A l'consentir, accepta aquests usos, si bé podrà retirar aquest consentiment en qualsevol moment a través de les funcions del seu navegador.. Llegir més